Logo

Vad tycker våra kunder?

Peter FranssonPeter Fransson

 

Försäljningschef

Har läst Certifierad Marknadsekonom
Hur var utbildningen?
”Allt var mycket bra tycker jag. Pedagogiskt fungerade upplägget och det interaktiva kursmaterialet utmärkt och det var lätt att hänga med i kursmodulerna. Nivån var stegrande vilket är bra. Min personliga studiesida var ett bra hjälpmedel där man bl a kommunicerade med handledarna på ett enkelt sätt. Det var lätt att ställa frågor och skicka in uppgifter. Handledarna var mycket bra och upplevdes kunniga.”

 

Eva DoxrotEva Doxrot

 

Redovisningskonsult

Har läst Certifierad Styr- & Redovisningsekonom
Hur var utbildningen?
”Det var första gången jag prövade på distan utbildning, men efter den här utbildningen kommer jag att fortsätta med det i framtiden också, visst kräver det självdisciplin, men ger en stor frihet att kunna planera studierna själv.”

 

Ingela AnderssonIngela Andersson

 

Sekreterare och säljare, vingård i Spanien

Har läst Bokföring I
Hur var utbildningen?
”Den är upplagd på ett lättsamt och tilltalande sätt som gjorde det roligt att studera kursen.”

 

Kerstin ErikssonKerstin Eriksson

 

Administratör med ekonomiskt ansvar

Har läst Certifierad Redovisningsassistent
Hur var utbildningen?
”Materialet var bra, lätt att jobba med, att dessutom ha en personlig handledare som hjälpte och stöttade när problem dök upp var ett extra plus och en trygghet.”

 

Marie SvenssonMarie Svensson

 

Ekonomiansvarig

Har läst Certifierad Styr- och Redovisningsekonom
Hur var utbildningen?
”Jag tyckte att kursen var givande och lärorik. Det var bra upplagt med material, inlämningsuppgifter och prov. Om jag hade frågor om något så fick jag snabba svar av handledaren.”

 

Jonas MagnussonJonas Magnusson

 

Projektledare med planering och inköp

Har läst Ekonomisk styrning
Hur var utbildningen?
”Skivan med material är upplagd på ett bra sätt. Pedagogiskt bra. Den skivan kommer att användas med jämna mellanrum för repetition.”

 

Linda ToftedahlLinda Toftedahl

 

Administratör Color line Strömstad, sköter bokföringen i en enskild firma

Har läst Certifierad Styr- och Redovisningsekonom
Hur var utbildningen?
”Utbildningen är uppbyggt på ett bra och lärorikt sätt. Det blandade materialet, både läroböcker och cd-skivor, ger en variation i lärandet. Där finns också bra kunskapstester, så att man kan kolla sig själv efter ett genomgånget kapitel. Man har också tillgång till en kurssida på Internet, där man har möjlighet att kommunicera med en handledare. Man har ett helt år på sig att göra färdigt kursen, och inga fasta inlämningsdatum är satta, vilket ger ett väldigt fritt studerande. Man kan lägga upp sitt pluggande precis som man själv vill, och slipper känna någon stress. Sammanfattningsvis, ett väldigt bra upplägg när det gäller distansutbildning.”

 

Yanica NilssonYanica Nilsson

 

Kvalitetstekniker

Har läst Bokföring I
Hur var utbildningen?
”Jag tyckte att utbildningen var väldigt bra upplagd med varierande utbildningssätt. Det var väldigt bra balans mellan teori och praktiska övningar.”

 

Ann-Christine Äng

 

Administratör

Har läst Certifierad Redovisningsassistent
Hur var utbildningen?
”Jag tyckte att utbildningen var bra. Upplägget passade mig eftersom jag kunde ta det i min egen takt men ändå inte dra ut på det hur länge som helst eftersom man måste genomföra utbildningen inom en bestämd tid.”

 

Sven-Arne StaxängSven-Arne Staxäng

 

F.d. hotellägare

Har läst Certifierad Företagsekonom
Hur var utbildningen?
”Har upplevt xpectums distansutbildning mycket positivt! Arbetsmaterialet är informativt och pedagogiskt upplagt, dessutom har jag haft möjlighet att självständigt studera hemifrån i precis den takt som jag haft tid till.”

 

Jessica ErelidJessica Erelid

 

Redovisningsekonom på SYSteam

Har läst Bokföring I
Hur var utbildningen?
”Att vara nybörjare och lära sig bokföring på ”egenhand” kändes först lite jobbigt & tungt. Men efter att ha spanat in allt material blev jag väldigt taggad – just för att jag insåg att det var roligt & lättlärt!”

 

Zandra ForslundZandra Forslund

 

Tele 2

Har läst Certifierad Redovisningsekonom
Hur var utbildningen?
”Det var jätteskönt att studera på distans. Jag kunde studera när jag hade tid. Handledningen var jättebra och kursmaterialet höll en hög nivå.”