Logo
Se filmen
Produktbild
Se alla kurser Se alla kurser

Organisation & Ledarskap

4500,00 kr(5625,00 kr inklusive moms.)


Vill du veta mer?

Organisation & Ledarskap

En kurs i organisation och ledarskap som ger dig redskapen att förstå och styra en organisation. Du lär dig hur en organisation ska se ut för att fungera och vara effektiv. Kursen ger insikter om att en väl fungerande organisation är en förutsättning för lönsamhet och överlevnad. Du får grundläggande kunskaper om organisations- och ledarskapsfrågor samt ta del av beprövade erfarenheter i ett antal viktiga organisationsfrågor. Kursen behandlar »hårdare« frågor såsom vanligen förekommande organisationsformer lika väl som »mjukare« frågor i form av värderingar och principer i organisation och administration. Tester i »teambuilding« och ledaregenskaper är viktiga inslag i kursen.

Kursinnehåll

  • Mål och strategier
  • Organisationslära
  • Organisationsformer
  • Företagskultur
  • Ledarskap
  • Administration

Studieomfattning

Motsvarar ca 3 dagars heltidsstudier, kan med fördel bedrivas som deltidsstudier. Observera att du har max 6 månader, fr o m leveransdatum, på dig att genomföra kursen. Helt på distans och du bestämmer själv i vilken takt du vill studera.

Förkunskaper

Gymnasieutbildning eller motsvarande utbildningsnivå rekommenderas alternativt kunskaper förvärvat på annat sätt. Gör gärna ett kunskapstest för att veta hur du ligger till.

Stödfunktioner

Mailsupport via din personliga handledare.

Examination

I kursen ingår en obligatorisk inlämningsuppgift som examination. Uppgiften bedöms av din personliga handledare. Efter godkänd uppgift erhålls ett kursintyg.

Media

Till kursen finns en Internetbaserad studiesida från vilken du kommunicerar med din handledare. Du får aktuell information om dina studieresultat och du kan på ett överskådligt sätt få en bild av din studieprofil.
I kursen ingår interaktivt kursmaterial, faktahäfte som pdf.

Systemkrav

PC eller Mac, telefon eller läsplatta. Bredband. Internet Explorer, Safari eller Firefox. Utbildningen fungerar troligtvis på andra system. För fullständiga systemkrav klicka här.

Målgrupp

  • Personer som är verksamma i företag och offentlig förvaltning och som vill förbereda sig för arbete i ledande befattningar.
  • Personer som driver eget företag och vill skaffa kunskaper om organisation och företagsledning.
  • Övriga som vill skaffa sig kunskaper om organisation och ledarskap på postgymnasial nivå.

Studieformat

Distanskurs med handledarstöd. Du följer det sekventiella upplägget framför din dator, kapitel för kapitel. Det finns också möjlighet att navigera via menyn, om det tex är något kapitel du vill titta lite extra på.
I kursen varvas teoretiska avsnitt med många praktiska övningar. Teorin presenteras med filmer (filmerna är textade), animeringar, modeller och texter och övningarna är interaktiva med rättningshjälp.
Den digitala kursen backas upp av mycket välmeriterade handledare med bakgrund från såväl universitetsvärlden som branschen.

Betalsätt

Vi erbjuder många betalningsalternativ. Kort, faktura och delbetalning.

Vill du veta mer om kursen?

Är du osäker på om detta är rätt kurs för dig eller vill du bara veta mer?
Vi kan hjälpa dig och svara på dina frågor.

Skicka mig mer information!

Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi mer information.

Tack för ditt meddelande!

xpectum AB är medlem i Almega utbildningsföretagen och har ett kvalitetssystem vilket har undergått granskning och befunnits vara i överensstämmelse med organisationens krav på kvalitet.

Våra kursdeltagare tycker

”Den är upplagd på ett lättsamt och tilltalande sätt som gjorde det roligt att studera kursen.
De teoretiska delarna är korta och tydliga. Övningarna är givande eftersom jag fick rättningar och förklaringar snabbt. Jag kunde även repetera övningars så många gånger jag ville. Bra att det fanns både interaktiva övningar och övningshäfte.”

Ingela Andersson
Jobbar nu som sekreterare och säljare på vingård i Spanien, har läst Bokföring I

”Att vara nybörjare och lära sig bokföring på ”egenhand” kändes först lite jobbigt & tungt. Men efter att ha spanat in allt material blev jag väldigt taggad – just för att jag insåg att det var roligt & lättlärt!”

Jessica Erelid
Jobbar nu som redovisningsekonom, har läst Bokföring I