Partille Cup

Partille Cup

Inte bara det att Frida på xpectum spelat handboll i flera år och deltagit i Partille Cup under sin ungdomstid. Nu många år senare får hon genom xpectum möjligheten att arbeta som leverantör till dem. Partille Cup har valt MakeMyCourse som deras digitala utbildningsplattform. Detta är vi på xpectum mycket stolta över.

Partille Cup är en ideell organisation och en del av IK Sävehof. Det är världens största årligen återkommande ungdomsturnering i handboll, med 23 000 deltagare fördelat på 1400 lag från 50 nationer.

Fredrik, General Sekreterare berättar att; ”Vi har valt att arbeta med MakeMyCourse för att underlätta utbildningen för de 1500 funktionärerna som är aktiva under evenemanget.”

Nyligen skickade Partille Cup ut sin funktionärsutbildning som de själva har producerat till sina funktionärer, för att förbereda dem på sitt uppdrag och och kommande evenemang. Xpectum ser fram emot att följa arbetet med utbildningarna och hur Partille Cup kommer utveckla detta kommande år. Vill du veta mer om hur ni kan börja skapa egna kurser kontakta Frida Strömberg, frida@xpectum.se

https://www.makemycourse.com

Dela denna artikel: "Partille Cup"

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn Share on Tumblr Share on Google+