Rekryteringstester

 

Färdighetstester är ett smart sätt att effektivisera rekryteringsprocessen på.  På ett kostnadseffektivt och smidigt sätt kan man göra en bra bedömning av kandidatens färdigheter inom det aktuella kunskapsområdet. Vi erbjuder redovisningstester, tester i språk och Excel.
xpectum har under 20 års tid tagit fram och vidareutvecklat validerade kunskapstester för rekrytering och kompetenskartläggning av ekonomer. Kontakta oss direkt eller lämna en intresseanmälan för mer information.
Kontaktperson hos xpectum är Erik Mossfeldt, tel 0647-50111.

Vill du veta mer?

 

Hur gör man?

Testförfarandet är väldigt enkelt. När ni fått tillgång till de tester ni vill använda, anmäler ni enkelt kandidaterna via vårt administrationsverktyg. När en kandidat är registrerad får han/hon ett mail med instruktioner och inloggningsuppgifter. När testet är genomfört rättas det automatiskt och den som registrerat kandidaten får direkt tillgång till resultatet.

 

Ekonomiassistent

Från enklare kund- och leverantörsreskontraarbete, enklare kontering och registrering till kontering, avstämning av balanskonton och kund- och leverantörsreskontraarbete.
Totalt 16 uppgifter, 11 kontering och 5 teori.

Rekommenderat lägsta resultat är min 65% rätt på konteringsfrågor i Ekonomiassistenttestet

 

Redovisningsekonom

Från löpande redovisning och avstämningar till avstämningar av balans- och resultaträkning, månads- och årsbokslut, budgetarbete samt uppföljning.

Totalt 19 uppgifter, 13 kontering och 6 teori.

Rekommenderat lägsta resultat är min 65% rätt på konteringsfrågor i Redovisningsekonomen.

 

Löneadministratör

Från löpande löneregistrering med lönerapporter och sociala kostnader till semesterhantering, sjuklön, traktamenten & resekostnadsersättningar.

Totalt 23 uppgifter, 9 beräkning och 14 förståelse/handhavande.

Rekommenderat lägsta resultat är min 65% rätt på totala antalet frågor.

 

Övrig information

Ca tid för tester 35-45 minuter.

 

 

Språktester

xpectum tillhandahåller interaktiva tester som mäter språkkunskapen enligt Europarådets skala. Ca tid för test 30-40 minuter. Testerna mäter max t o m B2.

  • Svenska
  • Norska
  • Danska
  • Finska
  • Tyska
  • Franska
  • Engelska

 

Testet byggs upp av 5 delar. De olika övningstyperna är uppdelade i sektionerna a, b, c, d, e. Exempel finns på nästan alla typer, och det är ungefär 35 olika typer av övningar som man kan göra totalt på de fem delarna. I språktesten mäter vi ordförståelse, skriftlig färdighet, meningsbyggnad, läsförståelse och hörförståelse.

 

Abonnemang

Ni tecknar abonnemang hos xpectum och får under avtalsperioden fri tillgång till önskade tester och vårt administrationsprogram.

Allt är Internetbaserat och att aktivera en test tar max ett par minuter. Nedan har ni våra lösningar för abonnemang. Principen är enkel, ju fler tester desto mer kostnadseffektivt.

Inledande abonnemangsperiod är 12 månader, därefter löpande med en uppsägning på 3 månader. Fritt antal utnyttjade tester. Alla priser exkl moms.

Antal Testområden

Pris / Testområde och månad

1 3800:-
2-3 3200:-
4-7 2800:-

 

Klippkort

För de som inte önskar årsabonnemang eller vill komplettera sitt abonnemang, finns möjligheten att köpa ett kort där man kan utnyttja valfria testområden. Kortet gäller under 12 månader. Alla priser exkl moms.

För egen anpassning och utveckling debiterar vi en utvecklingskostnad på 850 kr/tim exkl moms. Egen logotype ingår.

 

Antal Tester

Pris / Testområde och månad

Pris per test

10 st 9 000:- 900:-
30 st 21 000:- 700:-
50 st 30 000:- 600:-
100 st 55 000:- 550:-

VILL DU VETA MER? FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG SÅ FORT SOM MÖJLIGT.

Namn

Email*